Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının Uzaktan eğitim olarak yapılması nedeni ile elden yapılması gereken Staj başvuru işlemlerinin bir defaya mahsus aşağıdaki şekilde uygulanmasına karar verilmiştir.

UYGULAMA ADIMLARI

* Öğrenci Başvuru Formunu doldurup ilgili firmaya onaylattıktan sonra Kimlik Fotokopisi ile birlikte Bölüm Başkanına  e posta ile iletmesi, Staj Başvuru Formu.pdf (indirmek için tıklayınız.)

* Duyuruda bulunan Staj Defterinin indirilerek ilgili periyodlara uygun bir şekilde günlük olarak doldurulması, Web Staj Defteri.docx (indirmek için tıklayınız.)

* Öğrenci Başarı Formu ve Staj İşveren Raporu ilgili firmaya doldurtularak kaşeli ve imzalı olarak kapalı zarf içinde okula teslim edilmesi, Öğrenci Başarı Formu ve Staj İşveren Raparu.docx (indirmek için tıklayınız.)

* Staj Defterinin 2023-2024 öğretim yılı Güz dönemi başlangıcında  (25 Eylül - 07 Ekim tarihlerinde) Müdürlükten alınacak kapak ile ciltlenerek teslim edilmesi gerekmektedir.

NOT : 1 - Mezun durumdaki öğrenciler Staj defteri ile Staj Sicil Fişini Staj bitim tarihinden sonraki hafta içerisinde Kemaliye Mahallesi Muammer Sencer Caddesi No : 11/j adresine Alıcı ismini Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü yazılarak posta ile gönderebileceklerdir.

2 - Ayrıca öğrencilerin istekleri doğrultusunda, başvuruların tamamı Müdürlüğümüzden de yüz yüze olarak yapılabilecektir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Zorunlu Staj Tarihleri

1. Periyod       19/06/2023 - 05/08/2023 30 İş Günü (Son Başvuru: 14/06/2023)

2. Periyod       14/08/2023- 23/09/2023  30 İş Günü (Son Başvuru: 09/08/2023)

* 1. Periyod staj tarihlerinde yaz okuluna gitmeyen öğrencilerimiz başvurularını yapabileceklerdir.

*2. Periyod staj tarihlerinde yaz okuluna giden öğrencilerimiz başvurularını yapabileceklerdir.

*Yaz okuluna gitmeyen öğrenciler istedikleri ( 1. Ya da 2.) Periyod da staj yapabilirler.

Bölüm Başkan İsimleri ve e posta adresleri

İç Mekan Tasarımı

Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK

sbicak@subu.edu.tr

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.