Hendek Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde  Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Genel Sekreteri Gökhan ERGEN, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan KOCAMAN, Daire Başkanları ve Fakülte MYO Sekreterleri katıldı. Toplantı öncesinde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlunun da misafirlere eşlik ettiği bir kahvaltı düzenlendi. Kahvaltının ardından koordinasyon toplantısına geçildi. Toplantı Hendek MYO Sekreterinin birim tanıtım ve 2023 yılı faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme sunumuyla devam etti. Akabinde birimlerin 2023-2024 Bahar Yarıyılı faaliyetleri için talep ve önerileri konuşularak, ihtiyaçların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasına karar verildi.