Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri ve  Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nurhan Yıldırım, tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Hendek özel eğitim uygulama merkezi 1.2. ve 3.  kademe Okulu ziyaret edildi.

Okul Müdürü Hakan YILDIRIM tarafından karşılanan öğrencilerimize okul toplantı salonunda okulun tanıtımı yapıldı.

Tanıtımda; Hendek özel eğitim uygulama okulunda Ana sınıfı, 1. Kademe 2.kademe ve 3.kademe de özel gereksinimli öğrencilerin eğitim gördüğünü, atölyeler de öğrencilere göre eğitim verildiğini ve çalışmalar yapıldığını, is ve beceri eğitimi atölyeleri ve görsel sanatlar atölyesi bulunduğunun bilgisini verdi.

Toplantıda öğrencilerin okul ile alakalı, merak ettikleri sorulara cevap verilerek bilgilendirildiler.

El sanatları öğretmeni Nurcan Yıldırım okulun sınıf ve atölyelerini öğrencilerimize gezdirdi.  Ziyarette yüksekokulumuz Öğrencileri Özel eğitimdeki Öğrencilere  el emeğiyle yaptıkları ahşap telefon tutuculardan hediye ettiler.