Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri ve Bölüm Öğretim Elemanlarıyla Düzce’de bulunan Kelebek Mobilya  Fabrikası’na ziyaret gerçekleştirdi.  İnsan Kaynakları Sorumlusu Aslı ASLAN tarafından firma tanıtımı yapıldı. Tanıtımda; Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, 1935 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ ün  imzasıyla uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla İstanbul Haliç’te kurulan Türkiye'nin ilk modüler mobilya fabrikası olduğunu, Düzce de 40 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda mobilya, mutfak, oturma mobilyası ve  banyo mobilyası üreten bir sanayi kuruluşu olduğunu belirtti.  Üretim şefi Ruhi Bacanak fabrikanın üretim alanlarını öğrencilere gezdirildi.