İlçemizde bulunan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksek Okulunda birincisi düzenlenen “Kariyer Zirvesi22” etkinliklerinin açılışı bugün yapıldı. Meslek Yüksekokulunun bahçesinde öğrencilerin 2021 - 2022 eğitim öğretim yılında gerçekleştirdikleri performans ve projeleri sergilendi. Etkinliklere Hendek Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İLHAN, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. S.Sercan CANDAN, SAÜ. Eğitim Fakültesi Dekanı Rüştü YEŞİL, Hendek MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nihat KURT, MYO   Öğretim Elemanları ve Öğrencileri katıldı. Öğrencilerin bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaların gün yüzüne çıkmış olması nedeniyle heyecanları ve gururları yüzlerinden okunuyordu.

Ayrıca Üniversite - Sanayi İşbirliği kapsamında öğrencilerin iş dünyası ile buluşması amacıyla İl Ticaret Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor  Müdürlüğü, Yeşilay gibi Kamu Kurumlarının yanı sıra Toyota Otomotiv, Peri Kalıp ve İskele, Oba Makarna, Oğuz Holding, Netes Mühendislik, Tem Kablo Donanımları, Sarp Endüstriyel Kaplama, Ayzenbi Mobilya ve Dursun Bilgi İşlem Firmaları Yüksekokul bahçesinde stant açarak öğrenciler ile bir araya geldi.

Öğrencilerin Proje ve Tasarımlarını sergilediği, İşletmelerin ise faaliyetlerini anlattığı etkinliklerin ilk gününün oldukça verimli geçtiği gözlemlendi. Etkinliklerin ikinci gününde Öğrencilerin Proje ve Tasarım Sergileri Yarın (26 Mayıs Perşembe günü) Hendek Belediyesi önünde ilçe halkına sunulacaktır.#subükariyerzirvesi22