24-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen “SUBU Kariyer Zirvesi22” etkinlikleri kapsamında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulunda düzenlenen etkinlikler tamamlandı. Bu kapsamda bölgedeki çeşitli firmalarca açılan stantlarda tanıtımlar ve firma temsilcilerince staj ve istihdam fırsatlarına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca kariyer zirvesi kapsamında gerçekleştirilen panelde kamu ve özel sektör temsilcileri kendi kariyer başarı serüvenlerini öğrencilerle paylaştı. Etkinliklerin son gününde öğrenci tasarım ve projeleri ilçe merkezinde halkın ve diğer okul öğrencilerinin ziyaretine açıldı.

SUBU Hendek MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nihat KURT, SUBU Kariyer Zirvesi22 çerçevesinde ilk defa düzenlemiş oldukları etkinliklerde emeği geçen personel ve öğrencilerinin yanı sıra desteklerini esirgemeyen, sergiyi ziyaret eden tüm protokol üyelerine teşekkür etti. Sergiye göstermiş oldukları ilgi ve teveccühleriyle öğrencilerin önümüzdeki yıllara dönük motivasyonlarının yükselmesini sağlayan ilçe halkına da şükranlarını sundu. Hendek Meslek Yüksekokulunun 2. Organize sanayi bölgesi sınırları içerisinde yapımı süren yeni binasının en kısa sürede tamamlanmasıyla çok daha geniş imkânlarla, gelecek yıllarda Hendek Meslek Yüksekokulunun faaliyetlerindeki ivmenin artarak devam edeceğini vurguladı.