Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  Hendek Meslek Yüksekokulu İç Mekân Tasarımı öğrencileri ile Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK ve Öğr. Gör. Ahmet ŞEN kitap bağışı için çeşitli kurumlara giderek  öğrencilerinin desteği ile yaklaşık 600-700 civarı kitap toplayarak  Akyazı’da bulunan ilçe halk kütüphanesi, Konuralp ilkokulu ve Boztepe Şehit İhsan Ünlütürk ilkokulu na bağışladılar. Küçük öğrencilerin abla ve abileri ile aynı sınıfta bir araya gelmesi ve karşılıklı sohbetleri de geleceğimizin mimarı çocuklarımız için ayrı bir tecrübe oldu. Öğrencilerin gelecekteki hayal ettiği meslekleri ile alakalı karşılıklı sohbet havasında geçen bağış etkinliği, Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK’ın çocuklardan haftada bir kitap okuma sözü alması ile son buldu.