Hendek Meslek Yüksekokulu, İç Mekân Tasarımı öğrencileri ile Hendek MYO’da yapılan söyleşiye, Erba Karavan Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan BAŞOĞLU katıldı. Başoğlu söyleşi de “karavan ve karavan tasarımı” ile alakalı yarım aslı bulan tecrübelerini öğrencilere aktardı. Karşılıklı sohbet havasında süren söyleşide öğrenciler son zamanlarda daha da gündemde olan karavan sektörü ile alakalı bilgi ve tecrübe edindiler.

Başoğlu öğrencilerin heyecan ve ilgilerine kayıtsız kalmadı ve bu hafta sonu düzenlenecek olan karavan fuarını ve Serdivan’da bulunan fabrikalarını gezdirmek için araç ve yemek desteği vereceğini bildirdi. Öğrencilerde büyük sevinç ve alkışla karşılanan bu durum ile Başoğlu, gönlü bol karavancı sıfatı ile anılmaya başladı. Erdoğan Bey ayrıca Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK ile beraber aldıkları karar ile okulda tüm öğrencilerin katılacağı “Karavan Tasarım Yarışması” yapılmasını planladılar.