Elektronik Teknolojisi ve Elektrik ve Enerji Programı öğrencileri için 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi “ilk ders etkinliği”, mezun öğrencilerimizden Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş fabrikasında Elektrik Bakım Teknikeri / Takım Lideri olarak görev yapan Yusuf Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. BAYRAKTAR Bölümün sektördeki yeri, mezuniyetten sonra istihdam ile ilgili yapılabilecek şeyler ve karşılaşılabilecek sorunlar hakkında bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimizin sorularıyla etkinlik devam etti. Mezunlarımızdan sektörde aktif olarak çalışanlarla önceki yıllarda da gerçekleştirilen bu tarz aktivitelerin devamı kararlaştırıldı.

Program, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yavuz SARI, Öğr. Gör. Mehmet KAYA ve Öğr. Gör. Alper Turan ERGÜZEL’in konuşmacı Yusuf Bayraktar’a Teşekkür Belgesini takdim etmesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.